RECORREGUT I ESPAIS

RECORREGUT COMPLERT DE LA PROVA 

SEGMENT 1: TRAM A PEU DE 5 KM 

El primer tram de cursa a peu consistirà en un tram de doble sentit que combina una part pel centre de la ciutat i l’altre part en un tram envoltat de natura.

Les fletxes blaves indiquen l’anada, mentre que les grogues indiquen la tornada.

Rutòmetre:

  1. Passeig del ferrocarril i girem a l’esquerra cap a Avinguda de Can Cabanyes, on enllaçarem amb Passeig de les Torres.

  2. Agafarem la Rambleta de Joan Miró fins al final on girarem a la dreta cap al Carrer General Prim rodejant la Plaça Doctor Pearson.

  3. La seguirem rodejant fins a agafar el Passeig del Ferrocarril.

  4. Seguim per Passeig del Ferrocarril fins a carrer d’Edison, on girem a l’esquerra.

5. Carrer d’Edison fins a carrer de Marconi on girem a la dreta.

6. Seguim per carrer de Marconi fins que s’acaba, on girem a l’esquerra.

7. Continuem recte fins a BP-1503 on fem un gir de 180º abans d’arribar-hi i tornem en sentit contrari seguint el mateix camí per on hem vingut.

8. Un cop tornem a estar al carrer de Marconi, seguim fins al carrer d’Edison, on girarem a l’esquerra.

9. Carrer d’Edison fins a Passeig del Ferrocarril on girem a la dreta.

10. Passeig del Ferrocarril fins a a Avinguda Can Cabanyes on girem a l’esquerra cap a Rambla del Ferrocarril.

11. Continuem recte fins a boxes.

SEGMENT 2: TRAM EN BICICLETA DE 20 KM

Descripció del circuit de ciclisme:

Sortim dels boxes situats a la rambla del ferrocarril, agafem el carrer de l’inventor Edison cap a la dreta i trobem una baixada de 0,5 km per la que passem per sota d’un petit túnel i arribem a una rotonda. A la rotonda, girem a la dreta agafant la carretera C-1413a i iniciem el recorregut al que donarem 2 voltes.

En aquest punt iniciem el recorregut sempre direcció Sabadell, amb un fals pla que pica cap amunt durant 2,2 km. Durant aquest tram passem una rotonda recte, seguint pel voral del riu. Tot seguit arribem a una rotonda en la que deixem el voral del riu, i agafem la segona sortida, sempre seguint la C-1413a direcció Sabadell.

A partir d’aquí ja comença una pujada amb més pendent durant 1,3 km abans de fer un gir de 180º.

A la mateixa carretera però ara sempre direcció contrària cap a Rubí i Molins de Rei, comencem un tram on gairebé la totalitat de la tornada és en baixada. Arribats a aquest punt, trobem el fals pla que ara serà favorable durant 3,2 km i ens portarà ràpidament a la part del circuit que, com a novetat d’enguany, té lloc fora de la C-1413a.

Un cop de nou a la rotonda on hem agafat la C-1413a, agafarem la 1a sortida i iniciarem un tram pel Polígon Industrial de Cova Solera.

En primer lloc, trobarem una pujada agafant l’Avinguda Cova Solera fins acabar-la i girarem a l’esquerra per seguir cap a l’Avinguda Can Sucarrats.

A partir d’aquest punt entrem en un tram favorable que durarà fins a finalitzar la volta complerta. En un punt de l’Avinguda Can Sucarrats trobarem una rotonda, en la qual girarem a l’esquerra cap al carrer Roma i agafarem el segon trencall a la dreta, per baixar pel Carrer París.

Arribarem de nou a una rotonda, en la qual seguirem recte pel Carrer Amsterdam i posteriorment girarem a l’esquerra cap al Carrer Lisboa.

Un cop en aquest punt desembocarem al Passatge de la Riera on girarem a l’esquerra arribant de nou fins a l’Avinguda Cova Solera, on girarem a la dreta per anar a parar de nou a la rotonda inicial per començar la segona volta.

Es repeteix tot el recorregut, i quan tornem a arribar a aquest punt, estarem al km 19,3 de la cursa. Agafem la segona sortida de la rotonda a la dreta i ara pujada de 0,5 km pel carrer de l’Inventor Edison fins als boxes a la rambla del ferrocarril, passant de nou per sota del petit túnel i completant els 20 km.

És un recorregut que farà les delícies de tots els duatletes als qui els hi agrada un circuit no massa dur però exigent si es volen marcar diferències. Aquest recorregut no serà un tràmit i ajudarà als bons ciclistes a lluitar per una bona plaça a la classificació si no són bons corredors. L’altimetria d’una volta del circuït de bicicleta és la següent:

A diferència d’altres recorreguts més plans, aquest circuit serà rellevant per la classificació general i estem segurs que no us deixarà indiferents i el podreu gaudir en la seva totalitat.

SEGMENT 3: TRAM A PEU DE 2.5 KM

Les fletxes blaves indiquen l’anada, mentre que les grogues indiquen la tornada. Rutòmetre del circuit:

  1. Sortim de boxes pel carrer d’Edison i seguim fins al carrer de Marconi, on girem a la dreta.
  2. Seguim per carrer de Marconi fins un punt establert on farem un gir de 180º i tornarem per l’altre sentit fins a carrer d’Edison, on girarem a l’esquerra.
  3. Carrer d’Edison fins a Passeig del Ferrocarril on girem a la dreta.
  4. Passeig del Ferrocarril fins a a Avinguda Can Cabanyes on girem a l’esquerra cap a Rambla del Ferrocarril.
  5. Continuem recte fins a la meta.

BOXES I ZONA DE META

VESTUARIS I DUTXES